Slide

Samarbejdspartnere

klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Wulff & Partnere

Wulff & Partnere er valuar- og ejendomsmægler virksomhed. Vi lægger vægt på åbenhed, tryghed og sikkerhed i alle faser af et opgaveforløb. Vi bestræber os på sikker og hurtig kommunikation undervejs, så alle parter er afklarede, og misforståelser bliver undgået. Vi tilbyder mere end 30 års erfaring med vurderingsopgaver og ejendomsformidling. Vi er din uafhængige vurderingsmand og ejendomsmægler, der samarbejder med alle banker, realkreditinstitutter, advokater og forsikringsselskaber.
Wulff & Partnere er medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE), registreret hos Erhvervsstyrelsen som ejendomsmægler og er ansvarsforsikret efter den gældende lovgivning.
klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Ib Bjerregaard - Agri Team

Agriteam Viborg/Aars ApS - Ejendomsmæglerfirmaet Ib Bjerregaard er en erfaren selvstændig mæglerforretning med base i Aars, som siden 1972 ( tidl. Jens Laurits Poulsen) har formidlet alle former for ejendomme og landbrugsejendomme i Nordjylland og Midtjylland. Gennem de senere år har omsætningen af fritidsejendomme fået lidt større vægt. Vores speciale er stadig formidling af produktionsejendomme og natur-/lystejendomme, hvor vi har god kontakt til landbrugets rådgivere og de specialister der ved noget om planteavl, husdyrbrug, juletræer, miljø m.v. 
Vi er selvstændige og uafhængige og garanterer altid en uvildig rådgivning baseret på erfaring og godt lokalkendskab - og ser det som en fordel ikke at binde os til bestemte landboorganisationer, banker og realkreditinstitutter. Vi vægter diskretion, grundighed og loyalitet og ser det som vores vigtigste opgave, at du som kunde føler dig i trygge hænder.
klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Jarly Jewelry

Jarly of Scandinavia er en dansk agentur- og grossistvirksomhed indenfor smykker, ure og gaveartikler og driver også webshoppen Jarly Jewelry. Familien Jarly har i 2020 været en del af den danske guldsmedebranche i 134 år.
Smykker og ædelsten er en tillidssag og har du behov for en faglig vurdering af dine værdier, hjælper vi gerne. Vurderinger af smykker og ure i forsikringsmæssig øjemed foretages efter aftale. Det er altid en god idé at have en beskrivelse af sine værdier liggende, hvis uheldet er ude med indbrud, i arvesager og bodelinger. Vi yder også faglig hjælp i forbindelse med rekonstruktion og konkurser. En præcis og faglig beskrivelse gør det nemt at opdatere dagspriser på husstandens værdier og dermed en vigtig faktor som dokumentation overfor forsikringsselskaberne i tilfælde af tyveri. Det er også vigtigt at kende den aktuelle værdi af smykker og ure, når forsikringspræmien skal fastsættes. Underforsikring kan få alvorlige konsekvenser for udbetalingen i tyverisager eller ved brand.
klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Wibergis Consulting

Wibergis Consulting er en landsdækkende datadrevet konsulentvirksomhed, der holder til i København, Aarhus, Aalborg & Viborg. 
Wibergis Consulting hjælper dig med at udvikle og eksekverer konkrete handlingsplaner, der gør det muligt for dig, at vinde dit marked og skabe loyale kunder - deres analytiske tilgang gør, at du kan træffe strategiske og rationale beslutninger med ro i maven. Hos Wibergis Consulting afdækkes din virksomheds udviklingspotentiale og de hjælpe dig med at eksekvere din strategi efter filosofien, Data - Viden - Handling. Det vil sige, Wibergis Consulting har konsulenter specialiseret i at indsamle meningsfuld data fra din virksomhed, dit marked og dine kunder, omdanne denne data til indsigt og viden for derigennem, at udvikle handlingsplaner og eksekverer på strategiske potentialer. Se mere på deres hjemmeside og kontakt dem, for at høre mere om hvad de kan gøre for dig og din virksomhed.