Slide

Samarbejdspartnere

klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Wulff & Partnere

Wulff & Partnere er valuar- og ejendomsmægler virksomhed. Vi lægger vægt på åbenhed, tryghed og sikkerhed i alle faser af et opgaveforløb. Vi bestræber os på sikker og hurtig kommunikation undervejs, så alle parter er afklarede, og misforståelser bliver undgået. Vi tilbyder mere end 30 års erfaring med vurderingsopgaver og ejendomsformidling. Vi er din uafhængige vurderingsmand og ejendomsmægler, der samarbejder med alle banker, realkreditinstitutter, advokater og forsikringsselskaber.
Wulff & Partnere er med medlem af Dansk Ejendomsmæglerforening (MDE), registreret hos Erhvervsstyrelsen som ejendomsmægler og er ansvarsforsikret efter den gældende lovgivning.
klik på logoet for at besøge deres hjemmeside

Jarly Jewelry

Jarly of Scandinavia er en dansk agentur- og grossistvirksomhed indenfor smykker, ure og gaveartikler og driver også webshoppen Jarly Jewelry. Familien Jarly har i 2020 været en del af den danske guldsmedebranche i 134 år.
Smykker og ædelsten er en tillidssag og har du behov for en faglig vurdering af dine værdier, hjælper vi gerne. Vurderinger af smykker og ure i forsikringsmæssig øjemed foretages efter aftale. Det er altid en god idé at have en beskrivelse af sine værdier liggende, hvis uheldet er ude med indbrud, i arvesager og bodelinger. Vi yder også faglig hjælp i forbindelse med rekonstruktion og konkurser. En præcis og faglig beskrivelse gør det nemt at opdatere dagspriser på husstandens værdier og dermed en vigtig faktor som dokumentation overfor forsikringsselskaberne i tilfælde af tyveri. Det er også vigtigt at kende den aktuelle værdi af smykker og ure, når forsikringspræmien skal fastsættes. Underforsikring kan få alvorlige konsekvenser for udbetalingen i tyverisager eller ved brand.