MISSION

Engedal Value ApS er etableret i 2020 med henblik på at registrere og udføre uvildige vurderinger af aktiver hos virksomheder i forbindelse med en konkurs, rekonstruktion, virksomhedsoverdragelse, generationsskifte, salg af virksomhed eller af en helt anden årsag med relevans. Vi henvender os særligt til advokater, der er udpeget som kuratorer, domstole, pengeinstitutter, leasingselskaber, virksomheder og andre der ønsker at gøre brug af vores detaljerede vurderingsrapporter. Vurderingsopgaver udføres overalt i Danmark.
Ud over værdiansættelse tilbyder vi også formidling af salg og andre serviceydelser i forening med en række samarbejdspartnere. Det kan f.eks. være industrirengøring, transport, udlevering af aktiver, leverandørkontakt etc.
CEO og vurderingskonsulent Ole Engedal har som baggrund mere end 10 års kompetencer indenfor registreringer, vurderinger og salg af aktiver hos et Danmarks etablerede auktionshuse.

VISION

Vi ønsker at fremstå professionel og troværdigt samt at være den foretrukne samarbejdspartner indenfor værdiansættelse og udførelse eller formidling af konsulentarbejde og andre serviceydelser som tilbydes.

LIDT OM VORES LOGO

Egetræet har vi valgt som en central del af vores logo, fordi vi gerne vil signalere, at vi har rødderne plantet solidt i den jyske muld, Vi er troværdige og grundige i vores arbejde med en loyalitetsgrad, der gerne skal forgrene sig mellem vores samarbejdspartnere og kunder på alle niveauer. Vi arbejder under tavshedspligt og så er vi til at stole på – Det vigtigste for dig, er at du får en god oplevelse uanset baggrunden for din henvendelse.

VÆRDI GRUNDLAG

Hos Engedal Value ApS ønsker vi at fremstå som professionelle, troværdige og rummelige.

PROFESSIONEL

Alle henvendelser behandles med dybeste respekt og fortrolighed med udgangspunkt i den aktuelle situation og behov. Vi er forpligtiget af gældende regler indenfor tavshedspligten.

TROVÆRDIGHED

Vi ønsker at fremstå som troværdige og ligeværdige overfor vores samarbejdspartnere med en gennemskuelighed og loyalitet i alt hvad vi foretager os.

RUMMELIGHED

Vi er åbne og rummelige overfor alt nyt, der rører sig på markedet og er altid modtagelige for tanker og idéer, som gør os endnu bedre og rustet til fremtiden som virksomhed.